Ereğli Belediyesi Anaokulu

Adres
Sümer Mah. Sümerbank Cad. Ereğli Tekstil Fabrikası Yanı No14 POSTA KODU 42320 Ereğli KONYA
Ereğli’nin Öncüsü Okul Öncesi Eğitim Kurumu Olmak.
Misyon
BİZ, Konya Ereğli Belediyesi Anaokulu olarak; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda 4-6 yaş çocuklarına çağdaş seviyede eğitim olanakları sunmak ve okul öncesi eğitim alanında ailelerin katılımını sağlamak,21.YY.Eğitim becerilerine göre, STEM becerilerini derslerimize entegre ederek, öğrencilerimizde, Bilim,Teknoloji,Mühendislik, Matematik ve Sanat alanlarında yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak , Milli ve manevi değerlerine sahip; duygu ve düşüncelerini özgürce ifade eden, kendine güvenen, kendi ve çevresiyle barışık, mutlu, geleceğe umutla bakabilen bireyler yetiştirmek için VARIZ.
BEYAZ BAYRAK BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DERS BAŞLAMA:8.30 DERS BİTİŞİ:13.30.00
Ulaşım
OKULUMUZA KARAYOLU,DEMİRYOLU ULAŞIM HATLARININ BULUNDUĞU BİR YERDEDİR.OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE TEKSTİL FABRİKASININ YANINDA YER ALMAKTADIR.
3 servis aracımız vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Konya ilinin Ereğli ilçesinde yaklaşık 150.000 nüfuslu bir ilçede yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ EREĞLİ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTA VE İL MERKEZİNE 151 KM UZAKLIKTA YER ALMAKTADIR.
AİLEMLE SANTRANÇ OYNUYORUM ETKİNLİĞİ ANNEMLE SPOR YAPIYORUM ETKİNLİĞİ
Proje Çalışmaları
BEYAZ BAYRAK PROJESİ, BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ, KUŞAKLAR BULUŞMASI PROJESİ, HER SINIF DEĞERLİ PROJESİ, ÇİFTLİK EVİMİZ PROJESİ,PARÇALANMIŞ AİLE ÇOCUKLARI İÇİN BİRLİKTEYİZ PROJESİ, OKULÖNCESİ EĞİTİMDE SATRANÇ VE DRAMA PROJESİ, MİNİK TEMA PROJESİ, ŞEHİTLERİMİZ PROJESİ, YARDIMLAŞARAK ÇOGALIYORUZ PROJESİ