DİKEY TARIM STEM e TWİNNİNG PROJESİ

Ereğli Belediyesi Anaokulu Minik Dahiler sinifi ogrencileri bu yil Stem white future travel / STEM ile Geleceğe yolculuk eTwinning projesini yurutmekte. Proje Stem egitim yaklasimi ve 21. Yy hayat becerilerini 3-6 yas öğrencilerine kazandirmak ve sürdürülebilirlik temasini islemistir. Projede İtalya,Romanya,Litvanya, Portekiz ve Turkiye'den öğretmen ve ogrenciler yer almaktadır. Ögrencilerimiz ilk ay iklim krizi ,ikinci ay dikey tarim, ucuncu ay geri dönüşüm ve dördüncü ay da arilar konusuna deginmistir. Günlük yaşam problemlerine karşı STEM egitim yaklaşımı ile çözüm üretmişlerdir.

Yayın: 14.04.2022 - Güncelleme: 14.04.2022 16:44 - Görüntülenme: 147