DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINA  HAZIRLADIĞIMIZ OKUL PANOMUZ.

PROJE TANITIM VİDEOSU

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖRNEK  HİKAYE KİTAPLARINA ULAŞMAK İÇİN;

Ara

HAFTALIK YEMEK MENÜMÜZ DUYURULAR BÖLÜMÜNDE YER ALMAKTADIR.

Şbt

Okulumuz her yıl olduğu gibi bu yıl da güvenli internet kullanımına yönelik yapmış olduğu etkinlikler ile esafatylabel bronz etiketini alarak yenilemiştir.

Şbt

Eğitimde kaliteyi arttırmak için etkinliklerimiz devam ediyor. Okul Rehberlik Servisimiz ;Güvenli internet, Bilinçli Teknoloji kullanımı gibi konularda bilgilendirme çalışmalarına sürekli yenilerini ekliyor.

Nis

Okulumuzun 4/D sınıfı öğrencileri 2021/2022 eğitim öğretim yılında Etwinning portalında Fun with Stem projesine katılım sağlamışlardır. Açılımı Fen,teknoloji, mühendislik ve matematik olan STEM çalışmalarında hem eğlendiler hemde öğrendiler.

Nis

Minik Dahiler Sınıfı Doğanın Çocukları e Twinning Projesi.

DİJİTAL İLE GELECEĞİN ÇOCUKLARI  eTwinning Projesi

Nis

Ereğli Belediyesi Anaokulu Minik Dahiler Sınıfı  My Advanture white Math. / Matematik ile maceram eTwinning projesi.

Nis

Ereğli Belediyesi Anaokulu Minik Dahiler sinifi ogrencileri bu yil Stem white future travel / STEM ile Geleceğe yolculuk eTwinning projesini yurutmekte.

OKULUMUZ YETKİLİ STEM OKUL ETİKETİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

OKULUMUZ AVRPA KALİTE ETİKETİ ALMAYA HAK KAZANDI.

May

Minik Dahiler sınıfı öğrencilerinin dahil olmuş olduğu "Duvarları Aşalım Doğada Buluşalım" e Twinning projesi dahilinde öğrenci ve veliler ile Malatya Tema il temsilcisi Ali Ekber KORKUT online olarak buluşarak suyun önemi toprağın önemi hakkında bilgiler vermiştir. Ardından öğretmenimiz Ülkü Kale KARAASLAN Anadolu masalı çocuklarımıza anlatmıştır.

E GÜVENLİK PANOMUZ